Get a Glitter Calendar Click Here

Isnin, 24 Januari 2011

iM siCk rIght nOw,dhAm!_10.22pm

    
     aDoi....aQ gerAm tuL la wahai FIY! >.< tiMe2 maCAm nie pLak aQ leH kenA deMAm seLsemA..dAh La kaT kelaS taDi men TarIk mAsuK hIngus jew, sib beK oWang SebeLAh bUat tAk deNgar jew, kAlaU tak komPem geLi lah dowAng ..ahahah..Habis sEkoTak tiSu aQ kerJAkan...tAk cuKup nGan tue sIap miNtak mEmber pUnya tIsu laGi..sIot tuL..HiduNg niE bOleh tErkOpek dAh, tInggAl TunGgu mAsa jEw nAk teKopek..haisshhh..
     Nak taNya nie..KoranG kaLau sAkit suKa taK makan Ubat?ehehe.....bUkan apa Lah kAn, bEnda paLing Aq tAk suKa makAn kaT woRld kitA nie benDA uBAt tue lah...eyyeww.. ! paHit giLa baBi wei...tAk sanggUp aQ mAsUkkaN Lam mUlut aQ nie, Apa laGi naK teLan..mAsa aQ keCik2 duLu kan, mama aQ slAlu pAksa aQ minUm uBAt kLau saKit..nAk d Buat crIta la Kan, Dulu Asal aQ sakIt, ha....muLa lah MencAri seRibU alAsan yaNg munasaBah dan Tak munAsaBahnYa..kOnon2 eLak nak miNum ubAt..Alasan paLing faMous aQ slaLu baGi kat Mak aq sebelUm MinuM ubaT  "maK, aQ mau beraK la.."..bila daH selesai alasan kedUA datang "mak, aQ Rasa mAcam maU muntaH..(siap muKa yang tak tHAn menahan mUntah, padahaL tAk muNtah2 pOwn) "..nAk saMpai Alasan keTiga dah...mak AQ kAta apa? "kAu kaLau nAk minUm uBAt jew, pAndaI tuL caRi alasaN!" saMbil diA menGomel Tue, diA pLak yaNg sUApkaN aq Ubat...waaaaa.......saMpai terMuntaH2 aq..

    aGak2  deNgan keadaAn aQ yaNg dah beSar panJang nie, mAsih laGi takuT naK minUm ubaT ke Tak?ehehhee.....jaWapan tuE aQ seNDri taU, tApi saJa nAk taNya koraNg la Kan..hahha....adeH, peNAt dah otaK befikIr, jaRi pun daH penaT menaip tiAp perKataaN yaNg tak lAh berapa nAk best di Dengar nie, oLeh iTu aQ naK chaU duLu laH..biLa bdaN tak sihAt nie, suSah nAk fiKir idea2 atau Crita yg Best2 uTk bagi koraNg dengaR...NIe jew yg DapaT di Kongsi ngan KOrang...

    so....aQ is hAn@, menAmaTkan crIta kiTa pada maLam yanG menYakitKan nie..esOk kiTa jumpA lagi lAh k...walauPun tau takDe pemBaca lain yAng akan tenGok bLog aq nie MelaInkan FARHAN IBN YAHYA(betul ka)..ehhe...thanks LA kpada Yang suDi SelAk2 bLOg aq nie...k, maT malam..cHau cin Chau

2 ulasan:

nur syahida berkata...

huhu ! kalaw saye kan.. kalaw da saket uh, selera makan ubat jea. haha ! anyway, jage kesihatan k. tanx follow. :)

Hana teen top berkata...

hahhaha.......kecik2 dulu memang banyk alasan...skang dah besar panjang nie kureang la skit..ehhe..:D
thanks gak sebb komen syahida..:)