Get a Glitter Calendar Click Here

Khamis, 17 Mei 2012

Kepenatan Membawa Sakit Belakang

Arrrgggghhh  >.< .................penat seyh.Macam nak patah tulang belakang aku dibuatnya. Kalau tak duduk, baring...Kalau tak baring, duduk la pulaknya..kalau lah keja nie boleh buat sambil berdiri kan senang.Tapi takut plak nanti bila berdiri sakit kaki plak.Jadi sesungut la , krem la..isk,macam-macam la..Kan bagus kalau ada ilmu sakti like the old storys kan best.Boleh terbang-terbang,boleh terapung macam cerita kung fu dulu-dulu yang selalu main kat tv2 tiap kul7 malam isnin sampai jumaat.hah..kang takde dah..semua drama melayu jew.'malar' drama melayu....Eeee korang tak borink ka? BORINK SIOT  =.= 

Sebenarnya kan aku ingat nak belek-belek jew blog aku yang dah lama 'berhantu' nie..Tapi tak sangka plak aku boleh merapu lagi kat sini.Padahal dah penat macam nak mampus dah siapkan website orang.Dari hari isnin lagi ku tak tido dengan lenanya.Skang nie dah siap,boleh la aku tido sampai tak ingat dunia.Yeah!!thats right...hahhahaha..

So, korang yang tak tido2 lagi tue jomlah kita tido sesama...mesti syok.. ......hahahhaa..have a nice dream you all......... zzz






2 ulasan:

Farhan Ibn Yahya berkata...

cian dye.. ^_^

Hana teen top berkata...

huhuhuhu..ada gak yg kesian ea..:)