Get a Glitter Calendar Click Here

Khamis, 28 Julai 2011

Bengong...Teruja Berganti Duka!Macam S***

Hari nie jew aku dah tak tentu arah, tak senang duduk, semata-mata tak sabar nak tengok perlawanan bola sepak diantara Harimau Malaya dengan Singapore.Gi surau nie dari maghrib..solat tak la, sebab aku hari nie ehem2x...:D ishak pun blom agi nie..

"isk pak imam nie,tak boleh kew baca doa tue laju2 sikit.Bola dah nak main nie!"(hati kecil berkata)
ups, jahatnya aku..kat surau plak tue..habis lah bertambah dosa aku...huuhuhu
********
"Yes,dah habis dah solat ishak.....woit echa, jomlah balik.Gerak cepat2 lah, dah kul9.00 nie.Tinggal dah kita.."
"Yala2,kejap la..aku kai selipar dulu..jap3x"
hahaha,sian kawan aku echa tak sempat kai selipar aku dah blah dulu..sory echa..tapi Bola lebih penting.hahaha
*******
Dari jauh aku dah tepandang sesusuk tubuh yang menyerupai segi empat tepat..o.O Segi 4 tepat?berdekatan dengan Kiosk Waffer dan Burger sebelah aspuri..Astaghfirullahalazim.......dah la aku orang pertama yang kuar dari surau semata2 nak tengok pemain2 malaysia beradu tenaga melawan singapore, tejumpa plak benda nie....erk?

Dah dekat nie....hmmm (membuka fikiran utk meneka apakah benda itu)
Yehaaaaaaaaaa!!! (^_^) TV 29inci yang lebar punya tue entah jenama pa di letak kat luar aspuri..Sampai jew terus duduk atas aspal tempat letak kreta sambil tengok pemain malaysia menyerang...hahha....Baiknya lecturer kitorang.memang teruja habis.Yang masih kai telekung pun siap duduk sama ramai2 lepak kat atas aspal yg tajam tue menusuk ke bontot kitorang..ahaha....tak kisah la, yang penting dapat tengok!

"Nah, itu dia kat kuning..ambek kau!"(....Aku)
"Ya, main tarik2 plak tue..."(member aku)
"Ha.....syafi bawa bola dah...gol lah, gol lah, gol lah........!!!aaaarrrrggghhhhh....tak masuk plak!!"
Boleh dikatakan beratus-ratus perkataan 'gol lah' keluar dari setiap mulut orang yang duduk kat situ ngadap TV..dan dalam tiap orang tue menyebut lebih kurang 5-6 kali..hahaha, termasuk lah aku.Dan aku lah orang yang paling bising tengok bola..Teruja kat
*******
Tengok punya tengok punya tengok.....dah 1-1....? Gawang Fahmi dah bolos....huwaaaaa...memang semua dah kecewa time 2..masa dah tinggal 6minit jew..Memang masa tue hati nie rasa nak membakar TV tue jew..biar semua orang tak dapt tengok.(sebenarnya takut terima kenyataan yang Harimau Malaya dah nak kalah).Tak achee betol, pesal Singapore banyak pemain import!!kena bawa ke muka pengadilan nie...

"prrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttt...prrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttt...!!!" wisel dah bunyi menandakan MASA DAH TAMAT!!!!  =.="

Burger aku dah sejuk dah tak sempat nak makan sebab syok sangat tengok bola...Siap bertaruh ngan member plak..dan akhirnya aku kalah..Taruhannya kena beli hot tiket RM15 pada yang kalah..so aku kena call dia guna hot tiket tue sampai habis utk malam sabtu nanti..adehh ..what the....?

Apa2 pun, AKU SUKA FAHMI.......yehaaaaa, TERBAIKLAH......!! (^_^)..
Buat pemain Malaysia, Korang dah berusaha sedaya upaya, korang memang best utk sampai ke tahap nie.Jangan patah semangat tau...Kami masih setia menyokong mu...:)
Harimau Malaya

10 ulasan:

Afiq Din berkata...

fokus sukan sea plak...

Hana teen top berkata...

sukan sea ea?ok2.:)

amir aizat berkata...

sayang tiger la,hehe

Hana teen top berkata...

haha...mestilah..walaupun sedih, kecewa,marah,sakit hati tapi tiger tetap pujaan hatiku :D

Taufiq Tiramisu berkata...

bhaahahahahaha. pecah perot aku baca. rugi weh 15 ringgit. ape pun, aku pun naik baran kalah semalam. huhu

Hana teen top berkata...

hahaha..penat tau duduk atas jalan aspal tue.batu tajam2..sakit wei.tapi disebbkan bola dan taruhan,Aku sanggup..ehehe..tpi kalah gak...

UYC berkata...

hahaha aigoo -____-"

Hana teen top berkata...

hehehe..korea ea..anyong haseyo...

Terbelog berkata...

singapurapura..

Hana teen top berkata...

hahaha..suka berpurapura..:P