Get a Glitter Calendar Click Here

Jumaat, 29 Julai 2011

Blogger : UYC sombong......?

Aku slalu datang view ko punye blog dan entry-entry gempak ko.Ramai gila follower ko kan.Tengok entry pun semua best-best.Sebab tue aku slalu komen.Aku suka.Kalau aku on jew laptop nie sign in blog,kompem aku tengok ko punya blog dulu.Nak tau apa entry terbaru ko...Dan seterusnya aku follow ko punye blog gak..Dan aku ingat ko nak follow aku balik.Tapi sangkaan aku salah..Meleset jauh ke planet pluto.Tak kisah klu tak follow,tapi macam jarang sangat nak nampak ko reply balik komen-komen aku.

Owh,maybe betul gak kata Wancikgumuzik "Wajib kew reply semua komen?".(amek ayat dia jap :p ).So, masa tue baru aku tefikir komen aku tak bagus kew?tapi kenapa yang lain ko leh reply komen dorang?Aku terasa sangat diri aku kecil masa tue..macam tak kena layan..sob sob sob touching la pulak..

'Aku tengok ko reply komen2 member ko menarik jew,tapi kenapa ko tak reply komen aku?KO NIE MEMANG SOMBONG KEW?'(itu dalam otak aku masa tue).Tapi aku still komen entry2 ko..tak kisah la, sebab entry ko memang menarik.

But.......
Sangkaan aku meleset sekali lagi KERANA...........jeng je jeeeeeeeeeeng..!!
Tengok kat bawah nie...
Tak nampak ea?
jap aku besarkan....
Nampak dah?nampak UYC?follower ke 79...(^_^) dan komen kat ats tue..

Walupun komen tue ringkas setakat 2 perkataan jew 'hahaha aigoo >______<'', Tapi aku nak bagitau kat korang semua kepada PEMINAT2 /MEMBER2 BLOG UYC bahawasanya aku a.k.a Hana Andriana AMAT GEMBIRA bila dapat tahu UYC AKHIRNYA DAH FOLLOW AKU BALIK (^_^)...yipppiiiii :D
Akhirnya aku rasa diiktiraf..(Bunyi macam gempak jew padahal takde pape pun) :p
Sorry la Umar sebab wat statement tentang ko..ehehhe,Harap ko maafkan aku kalau aku ada silap.Sebenarnya aku gembira sangat ko follow aku balik.Sebab nak bgtau ko nie, Aku salah sorang peminat kepada ===========>
 

p/s buat UYC : Teruskan wat entry yang menarik k..hehehhe



11 ulasan:

Freaky berkata...

UYC tu ape ? huhuh tatau

Hana teen top berkata...

tue nama gelran c blogger yg aku maksudkan kat atas tue 'Umar'...kan ada link kat bawah pict banner dia tue..;)klik la...

Terbelog berkata...

:)

Encik JI berkata...

besela tu. xsmpt nk mlayan sume. hehe

nme pn popular . kekeke

Hana teen top berkata...

Terbelog : Makasih :D
Encik Ji : hhuhuhu,2la pasal.tpi aku tak kesah.sebb entry2 UYC memang best :D

PORUMAN berkata...

relaks ah... jgn fikir sgt samada org komen ke x... blogging je ye...

Hana teen top berkata...

eh takde lah.kompem berbloging punye..:D AKU SAJA WAT STATEMENT MCM TUE, SEBENARNYA AKU NAK BGTAU YG AKU HAPY Oh!Umar Follow aku..:)

Afiq Din berkata...

ingtkn ape la tdi...

amir aizat berkata...

sabar yer,hehe

Pixie berkata...

hey hana :) tersentap jap baca blog awak.... sorry baru sempat na on9 lama2...bru je follow awak :) best lah cite2 at blog awak...lgu pon best...hehe...minat korean ea...

Hana teen top berkata...

kihkihkih..dia tak sombng pun.dia ok..:)miss pixie,thanks follow me.yup,minat sgt ngan korea. :D